• Neuscorrectiespecialist neuzen header

VIDEO’S

Dé Specialist in Neuscorrecties

Video’s Neuscorrectiespecialist

Een neuscorrectie kan best spannend zijn. Wij laten u daarom ook graag zien wat een neuscorrectie inhoudt, wat er op de dag van de operatie gebeurd én geven u graag een impressie wat u kunt verwachten van een neuscorrectiebehandeling bij de Neuscorrectiespeciliast. Bekijk hier alle video’s!

De procedure

Benieuwd naar onze procedure en hoe de dag van een neuscorrectie behandeling er uit komt te zien bij de Neuscorrectiespecialist?

Bekijk dan de procedure video!

De behandeling

Hoe een behandeling bij de Neuscorrectiespecialist in zijn werk gaat? Bekijk de video over de behandeling bij NeuscorrectieSpecialist!

Onderzoek vooraf

Met een klinisch onderzoek beoordelen we de vorm en stand van de neus, de functie van de neus en het neustussenschot. Bekijk hier de video over het onderzoek vooraf!

3D Simulatie

Voorafgaand aan de neusoperatie maken we foto’s uit verschillende hoeken om het uiterlijk van de neus goed vast te leggen. Hiervan maken we een 3D simulatie om je een indruk te geven van jouw neus, na de operatie.

Masseren

Nadat de neus grotendeels hersteld mag je de neus gaan masseren. Dit is belangrijk om de zwelling tegen te gaan. Voor het beste resultaat adviseren we om dit 8 tot 10 keer per dag te doen. Bekijk hier de video!

Patiënt ervaring

Bekijk hier de ervaring van Beer. Zij heeft een neuscorrectie ondergaan bij dr. Koen Ingels nadat zij ontevreden was met haar behandeling in Turkije.

De kracht van Neuscorrectiespecialist

Wij zijn aangesloten bij:

The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo