Around the Nose cursus

Around the nose congres 2023

Afgelopen week vond de 23e Around the Nose Cursus plaats in Nijmegen, onder begeleiding van de Neuscorrectiespecialist. Op deze International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face, komen vele internationale deelnemers af. Deze collega’s medisch specialisten komen van ons de fijne kneepjes leren over neuscorrecties en ooglidcorrecties. Ook wordt er aandacht besteed aan alle mogelijke reconstructieve technieken in het aangezicht, zoals het sluiten van defecten na verwijderen van huidtumoren of het verhelpen van aangezichtsverlammingen. Elk jaar is daarom een internationale faculty van topchirurgen te gast in het RadboudUMC die 32 deelnemers van over de hele wereld gedurende 3 dagen een training geven.

Wij, als chirurgen van Neuscorrectiespecialist en Eyelift.nl, zijn trots dat wij dit ieder jaar opnieuw mogen organiseren, en dat men vertrouwen in onze technische en didactische gaven stelt.

Dit jaar hadden we als Guest of Honour de bekende neuschirurg Miguel Gonçalves Ferreira uit Porto, die op donderdag 1 juni de “Around the Nose lezing” gaf met als titel:  “Preservation rhinoplasty – where are we know? Lessons I’ve learned” 

De bekende neuschirurg Miguel Gonçalves Ferreira op het 23e Around the Nose Cursus in Nijmegen.

Wil je hierover meer weten, of op de hoogte blijven van onze komende initiatieven, kijk op:

www.aroundthenose.com

www.neuscorrectiespecialist.nl