• Neuscorrectiespecialist neuzen header

Kosten

Eerste consult gratis

Neuscorrectie kosten

Bekijk hieronder de prijzen van de behandelingen. Het eerste consult bij de Neuscorrectiespecialist is altijd gratis. De prijs van een neuscorrectie is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het voor het bepalen van de prijs van een neuscorrectie belangrijk om te weten of de operatie onder lokale verdoving of onder narcose plaats vindt. Uiteraard is de keuze aan u, mits de operatie inderdaad onder lokale verdoving uitgevoerd kan worden. De neuscorrectiespecialist kan voor u vaststellen of een operatie onder lokale verdoving mogelijk is. Daarnaast is de prijs van de neuscorrectie afhankelijk van de uitgebreidheid. Daarmee wordt bedoelt uit hoeveel verschillende stappen de operatie bestaat en niet zozeer hoe groot deze stappen zijn. Hier vindt u meer meer informatie over een beperkte en een uitgebreide behandeling.

Neuscorrectie prijs per behandeling

De kosten van de operaties lopen zeer uiteen. Het is daarom niet mogelijk om een algemene prijs te noemen. Maak een afspraak voor een gratis consult inclusief prijsopgave via de contactpagina of neem contact op via 085 760 47 27.

In sommige gevallen komt een neuscorrectie in aanmerking voor volledige of gedeeltelijke vergoeding door de zorgverzekeraar. Mogelijk zal de zorgverzekeraar net zoals bij een regulier ziekenhuisbezoek wel uw eigen risico in rekening brengen. Indien in overleg met de arts een aanvraag voor vergoeding naar de zorgverzekeraar gestuurd wordt, heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Wilt u weten of uw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? Maak dan een afspraak via de contactpagina of neem contact op via 085 760 47 27.

Prijslijst Neuscorrectie

(Wilt u de precieze prijs weten van uw type neuscorrectie, neem dan hieronder contact met ons op.)

Gratis

€75,-

€2.250,- tot €4.500,-

€4.500,- tot €7.500,-

Op al onze zijn onze behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stel uw vraag of maak een afspraak

neem contact op

Wij zijn aangesloten bij:

The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo