• Neuscorrectiespecialist neuzen header

Patientverhalen

Wat vinden onze patienten?

Dr. Koen Ingels en Dr. Niels van Heerbeek zijn beide meer dan 170 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en de Neuscorrectiespecialist heeft een gemiddeld cijfer van 9.0.

Wat zeggen patienten over de Neuscorrectiespecialist?

“Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en merk dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Tegen de operatie en het herstel zag ik best op, maar dit is mij allemaal erg meegevallen.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 10

“Er is een subtiele maar zeer efficiënte correctie gedaan. Eindresultaat: Een ontspannen gelaat waar ik iedere morgen weer vrolijk van wordt als ik in de spiegel kijk.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 9.7

“Ik ben geholpen door Dr. van Heerbeek. Alles perfect gegaan, best relaxed en een goede begeleiding gehad. De neus staat weer mooi recht. Ook ben ik blij dat het gaatje in het neustussenschot is dicht gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het geweldige resultaat.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 9.4

“Afgelopen december heb ik mijn neus laten corrigeren door dr. Ingels en het resultaat is mooier dan ik ooit had durven dromen. Ik heb een compleet andere neus gekregen (van breed en dik naar smal en recht) en mijn hele gezicht is daardoor anders. Als ik meer dan een 10 had kunnen geven had ik het gedaan, het is ongelofelijk wat deze man kan.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 10

“Ik vindt dat u mijn neus hartstikke mooi hebt gemaakt. En dat er niks beter of anders moet. Dankjewel voor alles in dit mooie proces.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 9.5

“Ik heb een neuscorrectie laten doen waar ik erg tevreden over ben. Ik kan weer door mijn neus ademen en de buitenkant is precies hoe ik hem wilde! Goede hulp zo wel voor, tijdens en na de ingreep gehad.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 10

“Heel goed en deskundig en vriendelijk geholpen in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Na complicaties aan eerdere neusoperatie. Tussenschot laten rechtzetten, daarna diverse ontstekingen gekregen waardoor het kraakbeen voor gedeelte helemaal beschadigd is. Zware operatie geweest kraakbeen uit oor in neus geplaatst. Maar nu helemaal tevreden. Compliment voor dokter K. Ingels en zijn team.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 9.8

Dr Niels van Heerbeek did a fantastic job finally i can breathe and smell the roses, he made me feel completely comfortable with his mannerisms and professional attitude everything was explained in detail to me and everything went according to plan. I would have no hesitation in recommending this gentleman, totally happy thank you Dr Heerbeek!”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 10

“Ik was al lange tijd ontevreden over de vorm van mijn neus. Ondanks dat de stap, voor mij, erg groot was om dit te laten verhelpen had ik vanaf moment één een heel goed gevoel bij dhr. van Heerbeek. We hebben samen gekeken naar de mogelijkheden, en precies dat wat ik wou, was ook haalbaar. Niels heeft (blijkbaar) zeeën van geduld, want de weken en dagen voorafgaand van de operatie heb ik hem met heel veel vragen bekogelt, die hij allemaal heeft beantwoord om mij gerust te kunnen stellen.

Inmiddels ben ik 6 dagen geleden geopereerd, ik heb de afgelopen dagen als prima ervaren. Er was geen spraken van complicaties, ongemakken, pijn en zelfs geen bloeduitstortingen. Niels is een zeer kundige arts en uiterst prettig in omgang. Ik zou iedereen aanraden om bij Niels onder behandeling te gaan! Ook al lijkt de stap groot en zijn de spanningen voor een operatie intens. Kortom een waardevolle arts in zijn vakgebied!” 

⭐⭐⭐⭐⭐ – 10

“Ik kon niet goed door mijn neus ademen met name door 1 neusgat (mede door allergie). Dr. van Heerbeek kan in zeer duidelijke taal uitleg geven en communiceert prettig. Duidelijk is aan mij verteld dat een operatie geen verbetering hoeft te betekenen. Ik heb er een tijd over nagedacht en aangegeven dat ik toch graag de operatie liet uitvoeren. Bij mij is een neusseptumcorrectie en zijn ‘spreader grafts’ geplaatst (om de neus (onzichtbaar) te verbreden). Bij mij duurde het herstel wat langer dan gemiddeld maar ik ben zeer tevreden over het resultaat én de dienstverlening!”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 9.4

“Ik heb een neuscorrectie laten uitvoeren door Dr. van Heerbeek en ben zeer tevreden over hoe het proces verlopen is en hoe het uiteindelijke resultaat geworden is. Ik heb Dr. van Heerbeek ervaren als een vriendelijke, heldere, begripvolle en deskundige arts die goed rekening houdt met de wensen van de patiënt. Ik had vanaf het begin al vol vertrouwen erin dat het uiteindelijke resultaat goed zou zijn. Ik raad deze arts zeker aan.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 9.4

“Dokter Koen Ingels krijgt van mij een dikke 10! Vooraf heeft hij duidelijk en rustig uitgelegd wat het operatieplan was. Ook heeft dokter Ingels vooraf uitgelegd wat de na- en voordelen waren en wat voor resultaat ik kon verwachten. Toen het kapje en de pleisters er af gingen was ik verbaasd door het mooie resultaat! Het was veel mooier dan ik durfde te verwachten. Mijn dank is zeer groot, het betekent veel om niet meer elke dag onzeker te zijn over je neus.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – 10

Bekijk ook de ervaring van Beer. Zij heeft een neuscorrectie ondergaan bij dr. Koen Ingels nadat zij ontevreden was met haar behandeling in Turkije.

Wij zijn aangesloten bij:

The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo