DE INGREEP

Van intake tot operatie

KNO artsen
gecertificeerd in
Plastische Aangezichtschirurgie

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van neusoperaties!

Het behandeltraject

 • Stap 1

  Gratis consult

  Een eerste consult is bij ons altijd gratis. Het is onze kans om een ​​duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen, om je vragen te beantwoorden en mogelijke zorgen te bespreken.

 • Stap 2

  3D Simulatie

  Nadat we jouw wensen uitgebreid hebben doorgenomen, kunnen we een 3D simulatie maken. Dit geeft een indruk van hoe jouw neus er na de operatie uit kan komen te zien.

  Stap 2

 • Stap 3

  De operatie

  Je wordt behandeld in Kliniek Rijk van Nijmegen (als je narcose nodig hebt) of in de behandelkamer van Neuscorrectiespecialist in Nijmegen (als de ingreep onder plaatselijke verdoving kan).

 • Stap 4

  Na de operatie

  Afhankelijk van de ingreep zal het herstel ook vlotter verlopen. Het is logisch dat veranderingen aan de neusbotjes langduriger zwelling met zich meebrengen dan een ingreep aan (het kraakbeen van) de neustip of aan de (weke delen van de) neusvleugels. Die beide laatste zullen doorgaans sneller genezen.

  Stap 4

 • Stap 5

  Aandachtige nazorg

  We nemen contact met je op in de week na de ingreep. Als het nodig is om tampons te verwijderen of een gipskapje te wisselen, dan zien we je in de praktijk. Intussen bestaat steeds de mogelijkheid per email of whatsapp contact te hebben om jouw vragen en onzekerheden weg te nemen.

 • Stap 6

  Het resultaat

  Na minimum 6 weken (als de meeste zwelling weg is) maken we graag een afspraak om te kijken of je tevreden bent. We maken graag fotos die we je kunnen toesturen zodat je over de voor- en nafoto’s beschikt en hopelijk een mooi verschil kan zien. Wij zullen nooit foto’s publiceren of gebruiken zonder jou vooraf toestemming te hebben gevraagd.

  Stap 6

Benieuwd naar de ingreep en hoe de dag van een neuscorrectie behandeling er uit komt te zien bij de Neuscorrectiespecialist?

Bekijk dan de procedure video!

Wij zijn aangesloten bij: