• Neuscorrectiespecialist neuzen header

DAAROM NEUSCORRECTIESPECIALIST

Dé Specialist in Neuscorrecties

De kracht van NeuscorrectieSpecialist

Neuscorrectiespecialist is dé specialist voor zowel cosmetische als functionele neusoperaties. Alle operaties worden uitgevoerd door dokter Koen Ingels en dokter Niels van Heerbeek. Samen hebben zij meer dan vijftig jaar ervaring met het wekelijks doen van neuscorrecties en zij horen dan ook bij de beste neuschirurgen die momenteel in Nederland werkzaam zijn. Naast ruime ervaring kunnen ook andere factoren van invloed zijn op uw keuze in voor een neuscorrectiespecialist. Aan de hand van onze expertise en unieke manier van behandelen, geven wij u graag advies waarom een neuscorrectiebehandeling bij de Neuscorrectie Specialist een geschikte keuze zou zijn!

Ervaring Telt

Dr. Koen Ingels en dr. Niels van Heerbeek hebben 1000en neuscorrecties verricht. Werkzaam als academische artsen in een universitair ziekenhuis hebben zij veel ervaring met ingewikkelde gevallen.

Persoonlijk Contact

Je krijgt een intake en ruim aandacht van de chirurg die je opereert. Bij een behandeling krijg je het telefoonnummer van de arts zodat laagdrempelig contact op elk moment mogelijk is.

Computersimulatie

Vooraf wordt een computersimulatie gemaakt om jouw wensen goed in kaart te brengen.

Geen lange wachttijden

Zowel voor een intake als voor een ingreep bestaan er geen eindeloze wachttijden. Je krijgt altijd binnen een werkdag antwoord, en we kunnen je meestal tussen 4 en 6 weken helpen (intake en/of ingreep).

Gratis nabehandeling

Het is zelden nodig (minder dan 4% van de gevallen), maar een kleine nacorrectie kan soms wenselijk zijn. Een perfectionerende ingreep is bij ons altijd kosteloos.

Ingrepen onder plaatselijke verdoving

Een operatie aan de neuspunt kan vaak onder plaatselijke verdoving. Hiermee wordt een (duurdere) ingreep onder algehele narcose voorkomen.

Gedeeltelijk vergoed

Wanneer er duidelijk sprake is van een functiebeperking (en van scheefstand van het neustussenschot), dan kan aanspraak worden gemaakt op een gedeeltelijke vergoeding. De esthetische ingreep wordt daarmee voor jou relatief goedkoper.

Oplosbare hechtingen & geen tampons

Wij hebben zelden tampons nodig, en als we ze gebruiken zijn ze heel kort. Hechtingen hoeven niet te worden verwijderd want ze zijn oplosbaar.

Wij zijn aangesloten bij:

The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo