• Neuscorrectiespecialist neuzen header

HET BEHANDELTRAJECT

Van consult tot operatie

Dr. Koen Ingels en Dr. Niels van Heerbeek hebben letterlijk duizenden neuscorrecties op hun naam staan. Zij doceren deze ingreep op internationale cursussen en congressen en mogen zich daarom terecht Neuscorrectiespecialist noemen. Zij hechten het grootste belang aan patiënt-tevredenheid en luisteren  uitgebreid naar jouw wensen. In samenspraak en met 3D-simulatie wordt een plan gemaakt zoals je in bijgevoegd filmpje ook kan zien.

Het behandeltraject

 • Stap 1

  Gratis consult

  Een eerste consult is bij ons altijd gratis. Het is onze kans om een ​​duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen, om je vragen te beantwoorden en mogelijke zorgen te bespreken.

 • Stap 2

  3D Simulatie

  Nadat we jouw wensen uitgebreid hebben doorgenomen, kunnen we een 3D simulatie maken. Dit geeft een indruk van hoe jouw neus er na de operatie uit kan komen te zien.

  Stap 2

 • Stap 3

  De operatie

  Je wordt behandeld in Kliniek Rijk van Nijmegen (als je narcose nodig hebt) of in de behandelkamer van Neuscorrectiespecialist in Nijmegen (als de ingreep onder plaatselijke verdoving kan).

 • Stap 4

  Na de operatie

  Afhankelijk van de ingreep zal het herstel ook vlotter verlopen. Het is logisch dat veranderingen aan de neusbotjes langduriger zwelling met zich meebrengen dan een ingreep aan (het kraakbeen van) de neustip of aan de (weke delen van de) neusvleugels. Die beide laatste zullen doorgaans sneller genezen.

  Stap 4

 • Stap 5

  Aandachtige nazorg

  We nemen contact met je op in de week na de ingreep. Als het nodig is om tampons te verwijderen of een gipskapje te wisselen, dan zien we je in de praktijk. Intussen bestaat steeds de mogelijkheid per email of whatsapp contact te hebben om jouw vragen en onzekerheden weg te nemen.

 • Stap 6:

  Stap 6:

 • Stap 7:

  Het resultaat

  Na ongeveer 12 weken (als de meeste zwelling weg is) maken we graag een afspraak om te kijken of je tevreden bent. We maken foto’s die we je kunnen toesturen zodat je over de voor- en nafoto’s beschikt en goed het verschil kan zien. Wij zullen nooit foto’s publiceren of gebruiken zonder jou vooraf toestemming te hebben gevraagd.

Wij zijn aangesloten bij:

The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo