DE ARTSEN

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk


Dr. Koen Ingels en dr. Niels van Heerbeek zijn beide werkzaam als KNO-arts, gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie, in het Radboudumc in Nijmegen. Daarnaast werken zij in de verschillende vestigingen van Eyelift.nl. Voor het (eerste) consult kunt u daardoor terecht bij één van deze verschillende locaties (Nijmegen, Papendrecht, Tilburg). De eventuele operatie wordt gedaan bij de Neuscorrectiespecialist in Nijmegen.


KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Koen Ingels  • KNO-arts in het Radboudumc Nijmegen
  • Oprichter subafdeling Aangezichtschirurgie Radboudumc Nijmegen
  • Cursus Directeur van de International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face (Around the Nose)
  • Plastisch Aangezichtschirurg (Facial Plastic Surgeon) erkend door de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies

Dr. Koen Ingels is een internationaal gerenommeerd spreker, lid van diverse boards en (cursus)faculties, en heeft meer dan 100 vak-artikelen op zijn naam staan.

Zijn bijzondere expertise ligt in revalidatiechirurgie bij aangezichtsverlamming, reconstructie van huiddefecten in het gelaat, en functionele neuschirurgie. De esthetische neuscorrecties en ooglidcorrecties voert hij uit bij Eyelift.nl en de Neuscorrectiespecialist.

BIG-nummer dr. Ingels: 49021753801


KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Niels van Heerbeek  • KNO-arts in het Radboudumc Nijmegen en in verschillende privéklinieken.
  • Cursus Directeur van de International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face (Around the Nose)

Dr. Niels van Heerbeek leidt in zijn vrije tijd collega KNO-artsen in Tanzania op, en heeft meer dan 40 internationale artikelen op zijn naam staan, die grotendeels over de functionele en cosmetische neuschirurgie gaan.

Vanwege de complexiteit gaat zijn aandacht en interesse met name uit naar de cosmetische en functionele neuschirurgie. Hij is gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

BIG-nummer dr. van Heerbeek: 19049460901

Stel uw vraag of maak een afspraak

neem contact op

Wij zijn aangesloten bij: