• Neuscorrectiespecialist neuzen header

DE ARTSEN

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk

Dr. Koen Ingels, dr. Niels van Heerbeek en dr. Arthur Scheffer zijn alle drie werkzaam als KNO-arts, gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie, in het Radboudumc in Nijmegen. Daarnaast werken zij in de verschillende vestigingen van Eyelift/de Neuscorrectiespecialist. Voor het (eerste) consult kunt u daardoor terecht bij één van deze verschillende locaties. De eventuele uiteindelijke neusoperatie wordt gedaan in Nijmegen.

KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Koen Ingels

Neuscorrectie specialist Dr. Koen Ingels.

Dr. Koen Ingels is een internationaal gerenommeerd spreker, lid van diverse boards en (cursus)faculties, en heeft meer dan 100 vak-artikelen op zijn naam staan.

Zijn bijzondere expertise ligt in revalidatiechirurgie bij aangezichtsverlamming, reconstructie van huiddefecten in het gelaat, en functionele neuschirurgie. Alle esthetische ingrepen in het gelaat voert hij uit bij de Neuscorrectiespecialist en bij Eyelift.

Interesse in een neuscorrectie?

KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Niels van Heerbeek

Neuscorrectie specialist Dr. Niels van Heerbeek.

Dr. Niels van Heerbeek leidt in zijn vrije tijd collega KNO-artsen in Tanzania op, en heeft meer dan 60 internationale artikelen op zijn naam staan, die grotendeels over de functionele en cosmetische neuschirurgie gaan. Hij heeft een groot onderzoek gedaan naar het effect van het rechtzetten van het neustussenschot (septumcorrectie). Op basis van de uitkomsten van dat onderzoek is de “richtlijn septumcorrectie” van de Nederlandse KNO-vereniging tot stand gekomen.

Vanwege de complexiteit gaat zijn aandacht en interesse met name uit naar de cosmetische en functionele neuschirurgie. Hij is gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Interesse in een neuscorrectie?

KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Arthur Scheffer

Neuscorrectie specialist Dr. Niels van Heerbeek.

Dr. Arthur Scheffer heeft zich na zijn opleiding geneeskunde gespecialiseerd tot KNO-arts. Na zijn opleiding en promotie in het academische ziekenhuis in Nijmegen, heeft hij zich doorontwikkeld in de aangezichtschirurgie. Hiervoor heeft hij het gerenommeerde internationale examen voor plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie in London behaald.

Operaties in het gezicht hadden al vrij snel zijn bijzondere interesse, omdat daar de balans tussen functie en esthetiek gevonden moet worden.

Hij is sinds 2015 als staflid KNO-arts werkzaam in het Radboudumc in Nijmegen, en investeert veel tijd in onderzoek en nieuwe technieken die de neuschirurgie aangaan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opleiden van co-assistenten, waarvoor hij het opleidingsprogramma heeft ontwikkeld, en verzorgt hij (internationale) nascholing aan collega artsen van de specialismen KNO, dermatologie en plastische chirurgie.

Jaarlijks bezoekt hij de Kilimanjaroregio in Tanzania met collega dr. van Heerbeek, om te helpen met het opbouwen van medische zorg en kennis.

Dr. Scheffer zet zijn expertise graag in om samen met u uw wensen te realiseren.

Interesse in een neuscorrectie?

Stel uw vraag of maak een afspraak

neem contact op

Wij zijn aangesloten bij:

The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo
The European Academy of Facial Plastic Surgery logo
KNO logo
Sir Charles Society logo