DE ARTSEN

Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk

Dr. Koen Ingels en dr. Niels van Heerbeek zijn beide werkzaam als KNO-arts, gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie, in het Radboudumc in Nijmegen. Daarnaast werken zij in de verschillende vestigingen van Eyelift. Voor het (eerste) consult kunt u daardoor terecht bij één van deze verschillende locaties. De eventuele uiteindelijke operatie wordt gedaan in Nijmegen.

KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Koen Ingels

Neuscorrectie specialist Dr. Koen Ingels.

Dr. Koen Ingels is een internationaal gerenommeerd spreker, lid van diverse boards en (cursus)faculties, en heeft meer dan 100 vak-artikelen op zijn naam staan.

Zijn bijzondere expertise ligt in revalidatiechirurgie bij aangezichtsverlamming, reconstructie van huiddefecten in het gelaat, en functionele neuschirurgie. Alle esthetische ingrepen in het gelaat voert hij uit bij de Neuscorrectiespecialist en bij Eyelift.

Interesse in een neuscorrectie?

KNO-arts / neuscorrectiespecialist

Dr. Niels van Heerbeek

Neuscorrectie specialist Dr. Niels van Heerbeek.

Dr. Niels van Heerbeek leidt in zijn vrije tijd collega KNO-artsen in Tanzania op, en heeft meer dan 50 internationale artikelen op zijn naam staan, die grotendeels over de functionele en cosmetische neuschirurgie gaan. Hij heeft een groot onderzoek gedaan naar het effect van het rechtzetten van het neustussenschot (septumcorrectie). Op basis van de uitkomsten van dat onderzoek is de “richtlijn septumcorrectie” van de Nederlandse KNO-vereniging tot stand gekomen.

Vanwege de complexiteit gaat zijn aandacht en interesse met name uit naar de cosmetische en functionele neuschirurgie. Hij is gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Interesse in een neuscorrectie?

Stel uw vraag of maak een afspraak

neem contact op

Wij zijn aangesloten bij: